Alla inlägg under september 2008

Av Pernilla - 15 september 2008 15:34

Ja fan vad härligt att det ordnade sig med lokalen jag ville ha.det blev på centralskolan jag vet inte vad lokalen heter men det är helt perfekt.

Nu är det ju bara allt annat som ska fixas innan.Men jag är ju en bra bit på vägen kan man säga.

OBS !!
Det är inte den 26 utan det blev den 25 för det passade bättre men det kommer inbjudan senare.Så alla människor som inte bo i Kiruna boka era flygresor upp nu för nu är ju lokalden bokad och klar så fest blir det!!!

Av Pernilla - 13 september 2008 15:38

Ja kan man säga annat än att det var ingen höjdar loppis vi hade.Vi hade bara sattit ut annons på Kiruna cc och det kom hela 3 st och handlade.

Men men vi ska köra en helg här framöver istället när alla människor kanske har slutat vara i skogen och så.

Bättre lycka då.

Det var ju inte klok vad kartonger med grejer det blev vi har handlat en hel del kläder genom åren.På en del satt prislappen kvar så den fick vi ta bort.

Det var 7 kartonger med kläder och 2 med leksaker.

Här kommer kort från loppisen.Som ni ser så ligger Mindra ner bäddad i vagnen och Minton stack iväg på motorkross med morfar.Kolla in Mindras helt gudomliga overall som hennes mormor så klart har stickat och det finns en mössa till.Den är så mjuk och mysig.

Tack så mycket mamma.

Av Pernilla - 12 september 2008 18:56

Mindra tränar ju oxå fast inte på Gk hon har gympa med sin mamma hemma.Här ligger hon och träna sina ögon med sin nya lampa som vi fick låna av syncentralen

Hennes nya stol som dom har fixat nu funkar bra så bra att Mindra somnar i den.

Hon har en lekbåge ovanför henne som hon kan leka med.Kolla in hur hon har handen på korten.

Ha ha lite fin i kanten....

Av Pernilla - 11 september 2008 18:47

Idag var det daxs för gymnastik på Gk norra norden.Minton tyckte nog att det var roligt men han är lite liten tycker jag.Eller kanske lite omogen han lyssnar ju ingenting.Barnen skulle sitta i en ring och skicka en boll för att lära sig alla barnens namn.Minton ville inte sitta still i ringen utan han hade gärna bara sprungit omkring.

Medans dom andra barnen knappt vågade röra sig så sprang ju Minton järnet utan att lyssna för fem spänn.det blev mer gymnastik för mamma som fick springa efter han och ha koll på han.

Han lyssnade ingenting och var överallt och ingenstans.Jag hoppas verkligen att det kommer att bli bättre.Nästa gång tänkte jag lämna Minton där och gå upp till fiket som finns en våning upp.Jag tor att det är bättre att han lyssnar på ledarna.

Dom fick göra kullebyttor,hoppa studsmatta och gå på bommen.

Men när han skulle gå på bommen så skulle ju alla barn stå i ett led och vänta på sin tur men Minton tyckte att det tog för lång tid så han gick före alla.

Som ni ser på kortet nedan så är Mintons grupp till höger och Minton är ute och springer helt själv så var det hela tiden.Det är mycket spring i

dom benen.

Av Pernilla - 9 september 2008 23:42

Ja nu sitter jag ensam uppe på natten och planerar min 30 års fest.Jag tycker ju att detta ska bli så kul så jag gillar att ligga steget före.Men jag skulle gärna vilja ha förslag på mat och grejer man kan ha på en fest för säkert 30 pers skulle jag tror.

Det kommer förhoppningsvis att bli fest i en lokal så då har man det ju lite större än om man skulle vara hemma.

Så kom igen nu alla party prinsar och prinsessor ös in med förslag nu.....

Det ska bli en kul kväll som jag hoppas att folk sent kommer att glömma

Hjälp mig att göra det till en kväll jag tycker att jag förtjänar så kom in med tips o trixs nu så ska vi se att det blir en bra kväll.

Det är ju ett tag kvar typ 3 månader men man ska vara ute i god tid .....

ha ha

Av Pernilla - 9 september 2008 19:09

På lördag 13 september mellan 10-12 är det barnloppis på Porfyrvägen 3B. Det finns kläder från storlek 56-80, mest pojkkläder. En hel del baby leksaker kommer också att finnas. Inställes vid regn.

Den annonsen satte Björn precis in på Kiruna cc.

Nu ska vi sälja bort alla barnkläder så kom och fynda finns jätte mycket fint att hitta.Man kan ju inet spara på allt det är ju bara så.

Av Pernilla - 9 september 2008 08:10

Det var en helt otroligt bra kväll hemma hos min kusin Marie igår.Det var ju en tjejkvöll men jag kan nog säga att man kan döpa om den till skvallerkvällen.För det var en hel del skvaller som det brukar bli när tjejer träffas.Vi åt tacos och det var himla gott.Vi skvallrade i 4 timmar från 18 - 22.Detta måste vi göra om tycker jag för det var en bra kväll.

Här kommer det kort på dom som var med på kvällen.

Jeanette,Marie,Marie k, Minna

Av Pernilla - 8 september 2008 17:39

Nu sitter jag och väntar på att (min kusin fredrik) hans tjej Marie ska komma och hämta mig.Vi ska nämligen på tjejkvälkl hemma hos min kusin Marie.min andra kusin Minna ska oxå vara med och (min susin Hasse) hans tjej Jeanette.Vi ska käka god mat och skvallra en hel del kan jag tänka mig.

Jag hopppas oxå att det kan vara en chans för mig att slappna av och bara ta det lungt utan att behöva tänka och vara orolig över Mindra.

Björn är ju hemma med barnen och det känns bra.

Jag sätter in bilder och berättar hur det går när jag kommer hem eller imorgon.

Ovido - Quiz & Flashcards