Alla inlägg den 2 februari 2008

Av Pernilla - 2 februari 2008 23:11

Idag for mamma och pappa hem till Kiruna och vi gick över redan för 9 till Mindra.

Då fick jag reda på att jag kunde komma kl 11 så skulle hon få ligga vid bröstet igen för det är bra att hon gör det när hon är hungrig och kl 11 är hennes mattid.Hon äter var 3e timme hela dygnet. Vi gick tillbaka till hotellet och åt frukost för att sedan gå tillbaka f'ör att amma.Väl där så gick läkaren ronden och det var bara att vänta tills det var klart. Så medans gick jag till pumprummet för att pumpa det bröstet hon inte kan äta ur.Hon kan ju inte ligga på högersida för där sitter ju shunten.Den pumpen var en lika dan som jag har på hotellet men jätte bra. Det var det en annan mamma som oxå har sitt barn i Mindras rum då sa jag att det var ju konstigt att det skilljde sig så på olika pumpar.Men då sa hon att jag kanske inte hade ställt in den rätt. Jag fick inte amma Mindra kl 11 för det var en annan sköterska där och hon sa att Mindra redan fått mat. Björn och minton for iväg på stan medans jag var hos Mindra.Dom köpte en röd traktor åt minton på barnens hus det är hans favorit film.Så nu fick han sven och den lilla röda traktorn.Han var Jätte glad för detta.


Jag mötte upp Björn och Minton i resturangen för att äta lunch det var lax med citronsås och potatis svin gott.

Vi gick till hotellt och sövde Minton och jag duschade efter det var det daxs att gå tillbaka till Mindra för att amma henne.

Björn sövde Minton medans jag var borta.

Väl hos Mindra så fick hon ligga vid bröstet och nu stoppade hon vårtan i munnen men sög aldrig på den. Hon sover mest och myser i min famn detta är en underbar känsla hon är ju min prinssessa.

Jag gick tilbaka till hotellet för att ta det lite lungt det är jobbigt att gå fram och tillbaka flera gånger per dag för det är så himla långt mellan hotellet och vart Mindra ligger.Tyvärr Så mina muskler mår inte så bra av detta.

 Cilla och robban kom och hälsa på oss med presenter till Mindra och Minton.

Kl 19.30 gick vi över till Mindra för att säga godnatt och då ammade jag henne.Eller jag satt med henne i min famn nu sög hon jätte intensivt men ville inte ha bröstet så hon fick ta nappen i stället hon var jätte hungrig.

Så när hon väl fick mat i sonden så lugnade hon ner sig.

Ovido - Quiz & Flashcards