Alla inlägg under december 2009

Av Pernilla - 17 december 2009 12:11

För alla er som inte vet det så är vi just nu hela familjen i Göteborg för att fira jul.Vi åkte ner i lördags med bilen och stannade i Sundsvall och sov en natt på hotell.På söndagen blev det ett stopp i Gävle för att jag skulle få gå och kolla på Martin stenmarck.Efter det så var det daxs att sätta sig i bilen igen för att fortsätta resan ner till Göteborg.Vi kom fram till Björns mamma och pappa vid 21.30.Bilresan ner hit har gått jätte bra och Minton och Mindra har verkligen skött sig bra.Både jag och Björn trodde att det skulle bli jobbigare än vad det var.

Väl hör i Göteborg har vi hunnut med att gå på liseberg och det var verkligen en upplevelse.Som har ju varje år jul på liseberg och det betyder att hela paken förvandlas till ett jätts stort jul land med allt vad det innebär.Det är ju lampor i alla träd och jul musik.Men det är även en del karuseller för barnen som är öppna och det finns is så man kan åka skridskor.

Dom hade till och med en ren som drog en kälke med jul på.Vad gör man inte för att få i den riktiga jul känslan.

Men det är så himla mysigt att bara gå där och ta in alla intrycken som kommer till en.Så har ni vägarna förbi Göteborg vid jul tycker jag absolut att man ska göra ett besök på liseberg.

Minton tyckte att det var jätte roligt och han åkte jätte mycket karuseller.

Ett besök till tomten blev det oxå vart han fick lämna in en önskelista.

 

              

  



                                                  

                                                  
                      

                                        


                                  

Av Pernilla - 4 december 2009 20:38

Idag har vi varit hon min mamma och pappa hela förmiddagen och det var riktigt roligt.Minton har lekt och så åt vi lunch oxå.Väl hemma igen så tog vi det bara lungt och spelade lite tv spel.Sen hände det inte så mycket Minton har tjatat hela dagen om att idag kommer pappa hem.Han saknar verkligen sin pappa och vi har fått ringa Björn flera gånger för att Minton skulle få prata med honom.Nu sitter jag och kolla på idol och bägge barnen sover och Björn sitter på flyget på väg hem till Kiruna.Idag ör det en vecka kvar innan vi börjar våran bilresa till Göteborg för att fira jul.Så nu måste vi börja packa och greja så att man får med sig allt och inte glömmer något.

Av Pernilla - 3 december 2009 21:27

Här kommer det vimmelbilder på vårat liv.

 

 

Mamma och pappas busungar

    


 


    Nyklippt

    mamma

 

    

Av Pernilla - 3 december 2009 21:16

Idag åkte Björn till Sthlm och jag är ensam med barnen.Det har varit en lugn och mysig dag med ett besök på lassarettet för att träffa dietisten.Mindra hade ju gått upp ännu mer i vikt nu och vi måste få henne att stanna till i vikten och plana ut hennes viktkurva.Nu väger Mindra 13.500 g och 85 cm lång.Vi ska få en annan sorts mat till Mindra som inte innehåller så mycket kalorier.

Så jag tänkte att vi skulle testa och börja med den nya sorten på måndag.

Natten till idag har jag inte sovit mycket och det beror väl på att Minton hostade jätte mycket i natt och på att jag inte vill vara ensam.Jag ville inte att Björn skulle åka till Sthlm.Men nu kommer han ju hem i morgon kväll men himmel vad tråkigt det är att vara själv när man är van vid att vara 2 st.Han hjälper mig så himla mycket med Mindra som att bära henne i trappen och.Nu när jag är själv så planerar jag verkligen allt jag ska göra som att ta upp mat till Mindra som hon ska ha i morgon den finns redan nu här uppe bara för att jag slippa gå i trapporna i onödan när jag inte har någon medicin i kroppen.Mina muskler jobbar verkligen jätte hårt av att bära Mindra i trapporna men det går ju bra med lite planering.

 

Björn ringde hem på kvällen för att säga godnatt till barnen och då började Minton och grina.Han blev helt tårögd och lämnade rummet.Det har alrig hänt förrut.

Av Pernilla - 1 december 2009 14:06

Idag är det 1 a december och snart kommer tomten.Här i Kiruna är det jätte kallt just nu och det har kommit en hel del snö.

Jag längtar jätte mycket till julen och av att bara få komma bort från den vardagen som man har medmatlagning och tvättning.Vi åker till Göteborg under julen och det ska bli skönt.

Av Pernilla - 1 december 2009 13:51

Idag har vi varit hos sjukgymnasten och provat ut en tippbräda som vi har beställt till Mindra.Den var jätte fin och jag tror att den kan bli bra till Mindra.

Problemet var att Mindra hade haft en kramp hemma och vi var tvungen att ge henne stesolid för det var 3 e dagen hon krampade fick en kramp direkt hon klev upp idag.Så Mindra var ju verkligen inte på rätt humör för att spännas fast och belasta benen.

Hon var jätte irriterad gnällde en hel del.Men vi var tvungen att prova yt den så det fick ju gå ändå.

 

Mindra har nu kommit in i en kramp period och har krampat i 3 dagar så vi får ju se om det släpper under dagen nu när hon fick stesolid idag.Det ska ju bryta av kramperna.

 

Mindra kom upp till 50 % på tippbrädan.Man kan inte ställa henne helt upp utan man ska göra det steg.Vi ska tillbaka nästa fredag och då kan man kanske öka ännu mer.

 

                      

Ovido - Quiz & Flashcards