Alla inlägg den 28 juni 2008

Av Pernilla - 28 juni 2008 21:45

Jag var kaxig på Liseberg och ville åka en karusell som heter Kanonen.Jag trodde inte att någon ville åka med så jag snackade ju vitt och brett om denna karusellen.Då säger min sambo Björn helt plötsligt att han kunde åka den med mihg.Jag höll på att svimma han brukar ju inte åka en sån karusell alls.Det var bara att ställa sig i kön och äta upp det jag sa om att jag ville åka.När jag står i kön som är jätte lång och det skulle ta 40 minuter innan vi fick åka.Så hann jag ångra mig och få väldigt ont i magen.Men det var ju bara bita ihop och åka den nu när jag stod där i kön.Väl framme i karusellen så slog hjärtat snabbt och jag frågade om man skulle ta av sig glasögonen och dom brukade rekommendera det.Jag svarade att i mitt fall spelade det ingen roll för jag kommer nog inte titta ändå.

Karusellen går ut på att man sitter fast spänd och åker på en bana upp och ner och allt på en gång på bara 21 sekunder.Så man köade i 40 minuter för 21 sekunders åkning.

Men jag ska vara ärlig och säga att jag öppnade inte ögonen på hela tiden.

Det var verkligen tok äcklig jag var dö rädd men ändå glad att den inte var länge än 21 sekunder.

Av Pernilla - 28 juni 2008 21:30

Då var det daxs för Minton att få åka karuseller på Liseberg.Detta var något som vi alla tyckte skulle bli jätte roligt och alla villelfölja med dit.Det var 6 vuxna och 2 barn som gick på Liseberg alla ville åka med Minton och han tyckte detta var jätte roligt.

Jag fick mitt efterlängtande sockervadd ich det var verkligen gott.Vädret detta dagen var jätte bra för att vara i parken strålanade sol och 18 grader varmt.

Målet med denna tur på Liseberg var att Minton skulle åka farfars bilar med sin farfar.

Detta gick bra bara det att jag var tvungen att åka med för han ville inte åka ensam med farfar.Jag satte mig bak och Minton och farfar Tommy satt fram i bilen.

Det blev en hel dag i parken och det var en lyckad dag för Minton han var nog nöjd.

Ovido - Quiz & Flashcards